Blog

Avantajele ferestrelor din PVC   

   Ferestrele tip termopan din PVC se monteaza usor de catre specialisti, sunt rezistente la efractie si nu prezinta riscuri de accidente. Sticla folosita pentru acest tip de geamuri este tratata, astfel incat filtreaza caldura si permite trecerea luminii in interior, fara a produce "efect de sera". Iata o serie de avantaje ale acestui tip de ferestre:

   1. Durata lunga de viata.Ferestrele termopan cu tamplarie PVC sunt foarte durabile, avand o etanseitatea perfecta la apa si vant. Astfel, ele rezista la intemperii si oscilatii de temperatura, avand o durata de viata estimata la circa 50 de ani .

   2. Usor de intretinut. Ferestrele din PVC nu ruginesc si nu trebuie sa fie vopsite. In afara de lubrefierea balamalelor o data la cateva luni/ani, acest tip de geam nu are nevoie de alte intretineri.

   3. Izolatie termica si fonica. Odata ce ai montat in casa ferestre tip termopan, cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil . Si acest lucru datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale PVC-ului si ale geamului termoizolator.

Conductivitatea termica redusa a tamplariei PVC-ului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.
   4. Protectie antiefractie. Stiai ca jumatate din spargatori intra pe fereastra, nu pe usa? Ferestrele din PVC asigura o protectie ridicata contra spargerilor.

   5. Paleta larga de geamuri. Daca vrei sa beneficiezi de o termoizolatie cu o calitate mai buna opteaza pentru geamuri de tip Low e. Acest tip de geam impiedica patrunderea radiatiilor de unda mare (caldura) prin joasa emisivitate astfel ca locuinta ta va fi protejata de caldura emisa de razele soarelui, pe timp de vara.
Geamul reflexiv este colorat in argintiu si are efect de oglinda la exterior pe timp de zi. In schimb, cel mat sau ornamental sporesc gradul de intimitate si pe timp de noapte.

   6. Multitudine de forme si culori. Exist ape piata profile colorate, care se adapteaza fiecarui tip de casa si accentueaza aspectul fatadei. In plus, gemurile din PVC se prelucreaza destul de usor astfel ca, odata facuta comanda, in cateva zile acestea vor fi deja montate.

 

 

 


Impartasiti cu prietenii

25