Blog

Avantajele usilor din  PVC 

 Tamplaria din termopan PVC a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, desi s-a bucurat de un succes deosebit inca de la aparitia sa pe piata. Acest lucru se datoreaza preturilor convenabile, dar si calitatilor deosebite ale acestei tamplarii. Bineinteles, pentru cele mai bune rezultate usile din termopan PVC trebuie acompaniate si de tamplarie pentru ferestre din acelasi material.

   Poate cel mai important avantaj al usilor din tamplarie PVC este eficienta energetica crescuta. Indiferent de tipul de cladire in care sunt instalate acestea, usile cu tamplarie din PVC si geam termopan reduc semnificativ pierderile de energie termica din interiorul cladirii, prin urmare asigura utilizarea eficienta a energiei si generarea eficienta a acesteia.

   Un al doilea motiv de mare importanta pentru multi este izolarea eficienta a cladirii din punct de vedere acustic. Avand in vedere ca intr-un oras aglomerat cum sunt cele mai multe de pe teritoriul tarii noastre zgomotele provocate de vecini, de masinile de pe strada, de transportul public, etc. poate fi o problema atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii, usile din termopan PVC pentru balcon sunt uneori cea mai buna solutie pentru un somn linistit. In plus, cele mai multe companii care ofera aceste produse si servicii de instalare pentru acestea ofera solutii personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Prin urmare, materialele utilizate si modelul profilului de termopan depind si de acest aspect.

   Un al avataj al usilor de interior din PVC este faptul ca acestea sunt foarte usor de intretinut. Spre deosebire de tamplaria clasica din lemn, care necesita solutii speciale de curatare ce pot fi costisitoare, tamplaria din PVC se poate curata cu aceeasi solutie utilizata si pentru curatarea geamurilor.

   Aspectul este un alt avantaj de mare importanta, intrucat atat
usile din termopan PVC, cat si ferestrele pot fi realizate utilizand diferite culori si texturi care sa imite diverse tipuri de lemn sau sa se potriveasca cu stilul decorational al cladirii. In plus, formele acestora pot fi extrem de diversificate.

   Securitatea este un alt avantaj major al usilor din termopan PVC, intrucat spre deosebire de cele clasice realizate din placi aglomerate sau alte materiale ce provin din prelucrarea lemnului, acestea dispun de un sistem de inchidere mult mai eficient. Ele beneficiaza de consolidare din metal care asigura stabilitatea si rezistenta. In plus, sistemele de inchidere si de blocare avansate cresc si mai mult siguranta.


Impartasiti cu prietenii

25