Ferestre steclopachet
Blog

Cum să alegem corect ferestre termopan Moldova?

Astăzi piața este plină de o mare varietate ferestre de cele mai diferite stiluri, culori, forme și materiale. Una dintre cele mai populare solutii sunt ferestre PVC. În ultimii ani, ferestre termopan in Modlova au eclipsat popularitatea omologilor de lemn. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece acestea nu au doar un aspect plăcut și modern, dar au, de asemenea, o serie de avantaje de neînlocuit.

În primul rând - nivelul semnificativ mai mare de izolare termică și de izolare fonică. Toți proprietarii de ferestre PVC s-au asigurat demult că la ei acasă a devenit mult mai liniștit și mai cald. Ceea ce înseamnă: mai confortabil și mai economic.

Cu toate acestea, atunci când alegeți fereste PVC trebuie să fie atenți. Este important de a alege un produs de calitate realizat din profil și furnitură de înaltă calitate, astfel încât să poată rezista cu adevărat timp de mai mulți ani și să ofere confort casei Dvs.

La ce trebuie să se atragă atenția la procurare Ferestre Termopan?

1. Producatorul profilelor. Profilul calitativ este elementul principal care face ferestre termopan să fie ceea ce sunt. Prin urmare, în cazul în care sunt realizate pe bază de profilul de calitate inferioară, e de așteptat că fereastra nu va satisface așteptările dumneavoastră, și după câteva luni, veți simți vântul și umezeala. Vă recomandăm să alegeți o fereastră pe bază de profil european. Liderii în fabricarea de profile pentru ferestre PVC sunt producătorii germani Salamder și Rehau. Calitatea produselor lor vorbește de la sine.

2. Numărul de camere. De numărul de camere și grosimea profilului depinde cât de eficient va fi păstrată căldura și casa va fi protejată de vânt.

3. Tipul de plastic. Ferestre termopan de calitate inferioară vor absorbi murdăria și nu vă vor servi mult timp. Fiți atenți la numele producătorului de profil, bine-cunoscuții producători europeni ca Salamander și Rehau utilizează în producția lor materiale de calitate care trec certificarea calității.

4. Furnitura este una dintre cele mai importante componente ale oricărei ferestre. De calitatea ei depinde densitatea de alipire a fereastrei și prin urmare, nu vor exista lacune, crevase, ceea ce este extrem de important ca căldura să părăsească încăperea, iar hoții să nu poată sparge cu ușurință fereastra. Furnitura de calitate scăzută anihilează complet performanța puternică a profilului, în cazul în care densitatea nu este suficient de mare.

5. Alte detalii mici, dar importante. La montarea ferestrei, de multe ori uita de unele mici, dar importante detalii. Dacă destinația pervazului e clară, de pârtii și plase de țânțari mulți oameni uită, și în zadar. Pantele calitative ajuta la protejarea fereastrei de acumularea de umiditate, și, prin urmare, de condensări permanente și mucegai. O plasă de țânțari este un instrument indispensabil pentru perioada de vară și nu numai, atunci când insectele deranjante nu vă permit să vă odihniți. În plus, este o bună protecție împotriva căderii animalelor de casă.

6. O varietate de culori și configurații. Și, desigur, este important să alegeți o fereastră care să se potrivească perfect interiorului casei. Astăzi există o mulțime de variante de ferestre termopan în culori diferite.


25