Usi PVC

Usi PVC

Compania noastra se ocup─â de produc╚Ťia de usi de la intrare ╚Öi balcon din metal-plastic de orice complexitate ╚Öi configurare. În produc╚Ťia acestora respect─âm standardele interna╚Ťionale de calitate. Acest lucru face posibil─â asigurarea c─â u╚Öile respect─â în întregime cerin╚Ťele de fiabilitate, durabilitate, ecologie, func╚Ťionalitate ╚Öi, desigur, de estetic─â. Usi PVC moderne au un nivel ridicat de izolare termic─â ╚Öi fonic─â, au un nivel ridicat de rezisten╚Ť─â la foc, sunt protejate împotriva sparegilor, nu sunt influen╚Ťate de umiditatea ridicat─â ╚Öi temperatur─â. Nu este surprinz─âtor faptul c─â usi PVC în Moldova le-au întrecut dup─â popularitate pe cele clasice din lemn sau metal.

În afar─â de case ╚Öi apartamente, usi PVC sunt instalate în birouri, magazine, cafenele ╚Öi restaurante. Aceasta este o solu╚Ťie practic─â ╚Öi eficient─â stabilit─â de mult timp ca cea mai bun─â alegere pentru astfel de scopuri. Usi PVC în Chi╚Öin─âu au devenit de mult timp o parte obi╚Önuit─â a spa╚Ťiilor comerciale de diferite tipuri.

Usi de balcon

Usi de balcon sunt fabricate cu utilizarea profilelor ╚Öi furniturei obi╚Önuite pentru ferestre. Ele se preseaz─â perfect de ram─â protejând casa condi╚Ťii meteorologice nefavorabile ╚Öi de praf. Astfel de usi sunt comode pentru aerisirea înc─âperii datorit─â posibilit─â╚Ťii de deschidere vertical─â. Iar sistemul special de blocare ajut─â la reglarea gradului de deschidere. Executarea are loc în dou─â variante: în întregime din sticl─â su cu ajutorul unui panou tip sandwich în partea de jos. Prima op╚Ťiune este potrivit─â pentru luminarea maxim─â a înc─âperii. Al doilea men╚Ťine eficien╚Ťa termic─â la o performan╚Ť─â înalt─â.

Usi Exterioare Termopan

Când se aleg u╚Öile de la intrare, trebuie acordat─â o aten╚Ťie deosebit─â izola╚Ťiei ╚Öi siguran╚Ťei pe care pot oferi. Acestea trebuie s─â protejeze în mod eficient înc─âperile de frig, zgomot, vânt ╚Öi intruziuni nedorite. De aici ╚Öi cerin╚Ťele special─â fa╚Ť─â de protec╚Ťia împotriva spargerilor ╚Öi fa╚Ť─â de rezisten╚Ťa produsului. U╚Öile de la intrare PVC se descurc─â excelent cu sarcina lor. Ele sunt instalate pretutindeni în ╚Öcoli, gr─âdini╚Ťe, case, spitale, etc. Astfel de u╚Öi sunt echipate cu un mecanism de blocare puternic, balamale armate ╚Öi film blindat pentru ferestre. Acest lucru asigur─â func╚Ťionarea înalt─â pentru mul╚Ťi ani înainte.

Usi interior Termopan                                              

La fabricarea de usi de interior PVC se folose╚Öte un profil standard pentru ram─â ╚Öi un profil înt─ârit pentru cercevea, ceea ce permite instalarea broa╚Ötei ╚Öi balamalelor înt─ârite. U╚Öile pot fi închise din ambele p─âr╚Ťi, ele arat─â o performan╚Ť─â înalt─â în izolare fonic─â, ceea ce le face s─â fie o solu╚Ťie ideal─â pentru birouri. În plus, usi PVC sunt rezistente la umiditate. Acest lucru este valabil mai ales pentru b─âi, saune ╚Öi piscine.

25
Lucr─ârile noastre

Comanda
Usi Steclopachet

Profile Salamander

Pentru casa ta usi termopan pe viata!

Producerea tuturor tipuriilor de comenzi personalizate
Comanda masurare gratuita
Ce oferim?
Producere proprie
Producere proprie
Avem producere proprie automatizata pentru a oferi cea mai inalta calitate ferestrelor si usilor pvc
Controlul calitatii
Controlul calitatii
Impreuna cu expertii nostri, verificam calitatea materialelor la fiecare etapa de producere
8 ani de experienta
8 ani de experienta
Detinem o experienta vasta in producerea si montarea ferestre, usi, pereti despartitori, balcoane si logii din pvc
5 ani garantie
5 ani garantie
Oferim grantie la toate produsele noastre, puteti fi siguri pe calitatea oferita de noi
Achitare in credit
Achitare in credit
Oferim posibilitaeta de a achita ferestre, usi, pereti despertitori, balcoane si logii in rate
Producerea comenzilor personalizate
Producerea comenzilor personalizate
Putem oferi confectionarea la un design individual avand producerea proprie putem satisface orce dorinta a clientului
Economie de până la 30%
Economie de până la 30%
Economie de până la 30% la caldura in sezonul de iarna datorita sticlei duble pe care o detin profilele noastre pvc
Nivel sporit de rezistenta
Nivel sporit de rezistenta
Instalam o furnitura sigura pentru a va proteja de intrusi
Despre noi in cifre
Proiecte
1156
Proiecte
Clienti
896
Clienti
Design-uri
1210
Design-uri
Parteneri
36
Parteneri
ÔŁÂÔץRAPID ÔŁĚÔץGARANTAT ÔŁŞÔץIN RATE
Ferestresteclopachet.md
Tighina 65 Of 209, Chisinau, Moldova
022-78-19-39 [email protected]